5 bardak sütü ve 1 bardak unu tencereye alıp pişirelim.
Kaynamaya başlayınca ocağı kapatalım. Tereyağı, şeker ve vanilyayı ekleyerek 10 dakika kadar çırpalım. Büyük bir tepsiye Hindistan cevizini eşit bir şekilde serpelim. Hazırlayıp çırptığımız kremamızı tepsiye yine eşit şekilde dökelim ve buz dolabında 1 saat kadar donmasını bekleyelim. Biz bu arada toz krem şantiyi çırparak hazırlayalım. Hazırladığımız krem şantiyi kremanın üzerine dökerek yayalım. Tatlımızı krem şantininde donması için 10 dk buz dolabında bekletelim. 20 dakika sonunda tatlımızı istenilen boyutta kesip spatula yardımı ile sararak rulo yapalım. Ruloların boyutları küçük olursa görüntü ve sunum olarak da daha güzel olur. Kremayı tepsiye kalın ve yaymamaya dikkat edelim. Kalın olursa rulo yapmanız zorlaşır. Rulo yapmak gözünüzü korkutmasın ama yine de zor gibi derseniz tatlıyı küçük kareler şeklinde kesip servise sunabilirsiniz.
Afiyet olsun.